Imnuri Crestine
Cautare avansata - Index 736 Imnuri - Pentru mobil - Pentru iPhone/iPad/iPod Touch
Imnuri Crestine pt. telefonul mobil

Click aici pt. a descarca aplicatia

Pt. a descarca aplicatia direct pe telefonul mobil puteti accesa, direct din browserul telefonului, adresa:

http://m.imnuricrestine.ro

Aplicatia face posibila afisarea textului celor 736 de imnuri pe ecranul telefonului mobil si cu posibilitatea de a cauta imnul dupa numar (folosind tastatura numerica a telefonului) sau un cuvant cheie.

Aplicatia este destinata telefonelor mobile ce pot rula aplicatii JAVA (MIDP 2.0). Memoria necesara pentru instalarea acestui program (~200k) este neglijabila in cazul unui astfel de telefon.

Instalare:

Fisierul (*.jar) trebuie transferat in telefonul mobil prin una din metodele care vi le pune la dispozitie telefonul, recomandam in ordine: bluetooth (BT), infrared (IR), cablu USB. La incheierea transferului,fisierul va fi automat instalat in telefon. Aplicatia este instalata de obicei la un loc cu jocurile sau alte aplicatii java.

  • imnul 76 este 0:76
  • imnul 356 este 3:56
  • imnul 500 este 4:100

Copyright:

Aceasta aplicatie a fost realizata de catre Gaius Maximus Romania si a fost publicata pe data de 13.03.2007 prin intermediul Intercer. Materialele incluse in aceasta aplicatie au fost pregatite si publicate cu acordul Comitetului Uniunii Adventiste Romane si sunt disponibile gratuit pentru utilizare.